Darth Vegas - Brainwashing for Dirty Minds (cronica de album)

Darth Vegas - Brainwashing for Dirty Minds (cronica de album)


Daca aveti de gand sa uitati orice regula stabilita in teoria muzicala atunci e cazul sa puneti mana pe Darth Vegas.

Habar n-am cine sunt Darth Vegas, cert e ca Brainwashing for Dirty Minds este unul din cele mai demente albume pe care le-am auzit in ultimii ani. Mai putin de un minut de auditie va ridica mai multe semne de intrebare decat multe schimbari radicale de ordin muzical pe care poate le-ati intalnit de-a lungul vremii.

Brainwashing For Dirty Minds pare o calatorie in lumea substantelor nocive, transpusa in termeni muzicali intr-o forma mult mai agravata: surf rock, black metal, sci-fi, teme horror, teme clasice ale anilor 30, musical, polka, jazz...sunt doar cateva din elementele pe care le puteti audia...asta doar in 5 minute.

Diferentele radicale de ordin stilistic cat si aranjamentele in sine sunt ingenios plasate in piese si dau o structura inimaginabila unei lumi imposibile. Darth Vegas transforma imposibilul intr-o sarcina ce pare o joaca de copii'.

Romero Records (casa de discuri responabila pentru aceasta lansare) explica pe site-ul oficial:

‘Essentially it’s the soundtrack for a cult B-grade sci-fi/horror/porno film about an opium-addicted ghost falling in love with a nympho robot with four breasts, set against the backdrop of a war between a horde of vampire gypsies and surf­loving ninjas from outer space.’

Iar aceasta pare o descriere mai mult decat evidenta pentru ce se poate numi cu usurinta un album pur si simplu dement.
 

 

 

  • Data: 09:51 - 8.01.2013