Finalul trilogiei Sange satanic se lanseaza la Club Silencio

Finalul trilogiei Sange satanic se lanseaza la Club Silencio

Publicata la: 10:18 - 20.03.2014


Editura Herg Benet si clubul Silencio va invita vineri, 21 martie, de la ora 19, la lansarea romanului Rezervatia unicornilor, de Cristina Nemerovschi - ultima parte a trilogiei Sange satanic, una dintre cele mai citite si iubite serii de fictiune ale ultimilor ani. Evenimentul va avea loc la Silencio (fostul Legere Live, Piata Rosetti, nr. 5).

Alaturi de Cristina Nemerovschi, vor fi prezenti Felix Nicolau, Lorena Lupu, Leonard Ancuta, Ana Manescu, Andreea Tanase, Andreea Vasile si Ciprian Burcovschi.

Evenimentul va aduce de asemenea publicului un preview al romanului grafic Sange satanic (aflat in pregatire) - o expozitie de Oana Martisca.

 Romanul Rezervatia unicornilor continua povestea stranie si captivanta a lui M., nihilist si mizantrop. O carte care demitizeaza societatea consumerista si superficiala, dezvelind brutal mecanismele subrede si ruginite pe care se bazeaza falsa realitate cotidiana. Conceptiile lui M. sunt transante, neiertatoare si extrem de lucide, fie ca vorbeste despre iubire, moarte, viata la limita, obsesii sau instrainare.

Aflat in fata perspectivei de a parasi Romania, M. este prins intre obsesia pentru libertate absoluta si iubirea care il indeparteaza de ea. Dar daca cele doua ar putea sa se identifice?

In cazul in care te-ai regasit in Sange satanic sau Ani cu alcool si sex, mult-asteptatul final al trilogiei nu te va dezamagi nicio secunda!

"Cartea asta mi-a cutremurat realitatea, mi-a dat intrebari acolo unde aveam certitudini. Mi-a dat insomnii, temeri, angoase. Si intrebari, nu numai despre prieteni si Prieteni, ci si despre mine. [...] Daca nu ar exista Cristina Nemerovschi, cineva ar trebui s-o inventeze, si cat mai repede." (Ramona Badea)

"Nu e greu de inteles de ce M. a devenit un model pentru adolescentii care au citit cartile Cristinei Nemerovschi. Spre deosebire de multi altii din generatia sa, el stie cum ar arata lumea, "daca ar fi sa reinceapa". Stie tot ce ar trebui sa existe intr-o lume perfecta, in care sa poti respira. Iar asta nu-i deloc putin lucru." (Alexandru Petria)

"Rezervatia unicornilor, ca si primele romane ale trilogiei, abunda in situatii comice care te fac sa razi in hohote in metrou, acasa sau la scoala, cand citesti cartea sub banca in timpul orelor, pentru ca nu o poti lasa din mana. Daca vreti sa aflati ce este Fram si in ce consta The Fuckin'''' Deal, va invit sa faceti repede rost de un exemplar din Rezervatia unicornilor, pentru ca au cartile Cristinei Nemerovschi un talent sa dispara din librarii si sa fie re-editate, ceva de groaza!" (Andreea Tanase).

 Trilogia Sange satanic a debutat in 2010 cu romanul Sange satanic, care se pregateste deja de cea de-a patra editie. A continuat cu Ani cu alcool si sex, in 2012, care a inregistrat tot un succes rasunator. Despre trilogie:

"Un umor nebun!" (Emil Brumaru)

"Un debut literar memorabil." (Mircea Cartarescu)

"Sange satanic este o carte exceptional scrisa." (Doina Rusti)

"Cristina Nemerovschi este un Caragiale al zilelor noastre." (Felix Nicolau)

"Curata purificare!" (Dominic Dembinski)

"Absolut geniala!" (Vlad Olan)

"Sange satanic e despre toate lucrurile care conteaza" (Shadows)


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Versiuni: mobil / web

Top ^