Am ascultat noul single semnat Deathdrive!

Am ascultat noul single semnat Deathdrive!


Membrii formatiei bucurestene Deathdrive s-au pus serios pe treaba si pregatesc lansarea unui nou single. Noi am avut onoarea de a-l asculta si trebuie sa marturisim ca ne-a cam placut. 

Din spusele formatiei, noul single, intitulat "Treachery", a fost conceput de la bun inceput sa fie piesa de rezistenta a unui material conceptual despre care asteptam cu nerabdare vesti, deoarece "Treachery" starneste o curiozitate egoista de a asculta si continuarea acestei alegorii muzicale ispirate din "Infernul" lui Dante Alighieri. "Treachery" prezinta povestea a patru personaje care, in urma faptelor lor, ajung in iad si drept pedeapsa devin "The Four Horsemen". Alte patru piese vor contura destinele celor patru personaje apocaliptice. Din punct de vedere muzical, Deathdrive livreaza cu noul single exact ceea ce promit: metal cu groove si personalitate, iar noul material va marca, cu siguranta, un moment definitoriu in cariera grupului.

Va invitam sa ascultati noul single semnat Deathdrive incepand cu data de 1 Octombrie cand formatia il va lansa impreuna cu un lyric video oficial!

"Piesa a fost imprimata in regim DIY, in sala noastra de repetitii, produsa de noi, exceptie facand tobele pe care le-am inregistrat cu ajutorul lui Oase la Osimetric Studio. De inregistrarea instrumentelor si mixaj s-a ocupat Pixy iar masterizarea a fost facuta de Cristi Varga (Mastervargas Studio din New York), cu care am colaborat si la primul albumul Deathdrive - "War Within".

Spre deosebire de album, ne-am dorit ca atat compozitia cat si sound-ul piesei sa fie mai "dark", nu neaparat mai agresiv, dar temele abordate sa ofere o atmosfera mai "dark". Speram noi ca ne-a iesit.", au marturisit membrii formatiei Deathdrive

Poze Poze pentru articole - deathdrive

 

  • Data: 16:50 - 27.09.2016