Dirty Shirt cauta violonist sau violonista pentru o colaborare pe termen lung

Dirty Shirt cauta violonist sau violonista pentru o colaborare pe termen lung


DIRTY SHIRT, una dintre cele mai apreciate Si active formatii de pe scena autohtona, cauta un violonist sau o violonista pentru o colaborare pe termen lung pentru continuarea turneului de promovare al ultimului lor album, „Dirtylicious”. Aceasta va avea loc in perioada imediat urmatoare si va contine si o serie de concerte in strainatate. 

Trupa are nevoie de un nou instrumentist, cei doi violonisti, cu care colaboreaza in momentul de fata, nefiind disponibili pentru perioada imediat urmatoare. 

Candidatul perfect ar trebui sa aiba experienta, sa dispuna de echipamentul necesar pentru live, sa fie disponibil pentru o perioada mai lunga de timp, data fiind abundenta concertelor pe care trupa le va sustine prin tara si prin strainatate, sa aiba deschidere din punct de vedere muzical Si sa fie, de preferat, din partea de nord-vest a tarii.

Toti cei interesati sunt rugati sa trimita o inregistrare cu ei cantand la vioara o piesa de-a formatiei la adresa info@dirty-shirt.com, pana pe data de 15 iulie. 

Va reamintim ca formatia va sustine, in saptamanile urmatoare, concerte in tari precum Lituania, Franta, Elvetia, dar si un concert la Arenele Romane alaturi de Megadeth.

  • Data: 13:09 - 28.06.2016