Eye Of Solitude au lansat videoclipul piesei 'This goodbye. The goodbye'

Eye Of Solitude au lansat videoclipul piesei 'This goodbye. The goodbye'


"This Goodbye. The Goodbye" este titlul primului extras pe single de pe albumul Cenotaph al celor de la EYE OF SOLITUDE, formatia de funeral doom infiintata la Londra de catre romanul Daniel Neagoe. EYE OF SOLITUDE lanseaza al patrulea album de studio pe 1 septembrie, un album emotionant si extrem de heavy, un sound matur si un concept introspectiv.

Pentru realizarea videoclipului, acesta a apelat la vechiul sau prieten si regizor, Razvan "R" Alexandru (Abigail) cunoscut si pentru implicarea in proiecte de filme de animatie (Maimu and the Olympic Games etc.), a catorva proiecte de filme documentare (Against All Odds - 20 years of Romanian Rock and Metal, La 35 de ani dupa Cosmos etc.), precum si a DVD-ului festivalului Maximum Rock 2013.

Daniel Neagoe: "Razvan si cu mine ne cunoastem personal si profesional de 10 ani si am apelat la cunostintele si experienta lui pentru videoclipul "This Goodbye. The Goodbye". Rezultatul a fost unul fantastic, experienta si implicarea lui Razvan in proiect au dus la realizarea celui mai profesional clip pe care trupa l-a realizat pana acum."

Razvan Alexandru: "La inceput, a fost vorba despre un lyric video, insa, imediat ne-am dat seama ca este mai mult de atat, asa ca am acceptat provocarea. imi doream mult sa "intru" pe piata clipurilor video, mai ales si ca am multe de spus si aratat si in aceasta zona.

Refuzam sa cred ca am facut degeaba 4 ani de scoala de film fara sa ajut si eu cumva scena din care am crescut. Ma bucur ca Sorin mi-a confirmat alegerea facuta prin jocul sau si ceea ce stiam deja despre el, anume ca este un talent actoricesc nedescoperit. Multumesc si colegilor de la Dreamteam Video, in special Oliviei Duta aflata la prima experienta de acest gen si Nadiei Dobrescu, fata de sub pelerina. Urmeaza alte cateva proiecte: Abigail, Gothic si inca un proiect pentru EoS."

"Cetonaph" tracklist

1.Cenotaph 

2.A Somber Guest 

3.This Goodbye, the Goodbye 

4.Loss

 

EYE OF SOLITUDE

www.eyeofsolitude.bigcartel.com

www.eyeofsolitude.com

eyeofsolitudeband@gmail.com

 

  • Data: 11:59 - 24.08.2016