George Lazar: 'O sa apar pe scena oricand si oriunde, chiar de voi fi cu totul in gips!'

George Lazar: 'O sa apar pe scena oricand si oriunde, chiar de voi fi cu totul in gips!'


George Lazar, solistul trupelor Gothic si Invader, a suferit un accident nedorit sambata, 22 Mai, in timpul concertului pe care l-a sustinut in cadrul festivalului Rock'n Iasi alaturi de colegii sai din trupa Gothic. Intamplarea nu a fost deloc haioasa, asa cum au relatat anumite ziare online, George ajungand sa fie internat la spital cu o serioasa fractura de sold.

Din fericire, George se simte acum bine si ne-a promis ca va veni sa ne cante la festival chiar daca va trebui s-o faca intr-un carucior cu rotile.

"Nu am foarte multe de zis in urma incidentului de la Rock 'N Iasi, pentru ca nu s-au intamplat cine stie ce chestii. La fiecare concert, eu am o "traditie" de a intra in mosh-pit cu publicul pe anumite piese, unii fani stiu deja lucrul acesta.

La Iasi lucrurile nu au stat tocmai ca la carte, am sarit de doua ori in public la mosh-pit, repet, am sarit IN public, am aterizat in picioare (in ambele dati), aterizarea nu a fost foarte soft (moment in care mi-am fracturat soldul si muschiul coapsei). Pe moment nu am simtit nimic si  am terminat concertul cu succes (tin sa mentionez ca a fost un concert super, public extraordinar si prin calea asta le multumesc si oamenilor de la Crucea Rosie care au avut grija de mine sambata seara!!). Nu e nici o "Drama a vocalului de la Gothic, Lazar George", nici "Senzational!! Solistul trupei Gothic s-a aruncat de pe scena, dar nu l-a prins nimeni! Rocku’ i-a indoit mijlocu’!".

Faza cu saritul in mosh am mai facut-o de 1000 de ori, dar de data asta pur si simplu am aterizat prost, iar asta a dus la o  fractura a soldului si a muschiului. Nu cauta nimeni solutii pentru voce, pentru ca voi canta oricum, voi performa in scaun cu rotile si la Revolution Festival si la Metalhead Meeting. O sa apar pe scena oricand si oriunde, chiar de voi fi cu totul in gips. 

Urmeaza o perioada de recuperare, dar voi fi bine datorita voua, celor care veniti sa ne sustineti! Sa ne vedem cu bine pe la concerte si sa nu credeti tot ce se scrie in gunoaiele cotidiene din ziua de astazi (Libertatea, Antena 3, etc). Stay metal and keep those horns up!", a declarat George pentru Metalhead.

Se intampla rar ca cei care iubesc rockul si metalul sa fie bagati in seama de catre publicatiile citite de marea majoritate a romanilor, iar cand se intampla acest lucru, trebuie sa fie neaparat subiecte cu trimiteri negative la adresa acestor doua subculturi. 

Consideram ca un concert frumos se masoara in energie emanata, in muzica scrisa si cantata asa cum trebuie si in bucuria de a vedea si asculta un artist pe care l-ai ales pentru ca ti-a placut muzica lui, iar nu pentru ca face parte din trendul sezonului.

Da, la festivaluri suntem o mare de oameni imbracati in negru. Da, ne place muzica asta si uneori mai sarim si in cap. Si da, suntem suficienti de intregi la cap incat sa ne asumam toate placerile acestea aberante si ciudate. 

“Our passion, they wouldn’t understand”

(Foto Credit: Imi Dan Photography)

  • Data: 17:37 - 26.05.2016