Jeff Pilson, fostul basist DIO, crede ca lui Ronnie i-ar fi placut holograma

Jeff Pilson, fostul basist DIO, crede ca lui Ronnie i-ar fi placut holograma


Holograma lui Ronnie James Dio a debutat in 2016, alaturi de DIO Disciples, pe scena festivalului Wacken Open Air unde mai mult de 75.000 de persoane au fost martore la un eveniment unic in istoria metalului.

Holograma, creata de catre compania Eyellusion, va pleca intr-un turneu european alaturi de membrii trupei DIO Disciples incepand cu luna noiembrie, iar la Bucuresti va ajunge in data de 17 decembrie, la Arenele Roamne, in cadrul unui show ce reprezinta o premiera pentru scena rock romaneasca.

Holograma lui Ronnie James Dio a starni numeroase controverse in randurile fanilor legendarului artist. Daca o parte sunt extrem de fericiti ca noua tehnologie le aduce artistul preferat pe scena, o alta parte sustine cu vehementa ca Ronnie James Dio trebuie lasat in pace. In timp ce parerile sunt impartite intre extreme, Jeff Pilson, fostul basist al formatiei, a marturisit intr-un interviu pentru Music Mania ca lui Ronnie i-ar fi placut holograma deoarece era un artist cu o imaginatie bogata si un mare fan al tehnologiei.

"Nu am vazut-o personal [holograma], dar am vazut cateva poze destul de interesante si am vazut un pic dintr-un clip si mi s-a parut foarte cool. Cred ca au facut o treaba buna. Cum am mai spus, nu am vazut-o personal, dar din ceea ce am vazut, pare uimitoare." a marturisit Jeff Pilson.

"Ronnie a iubit tehnologia, si cred ca ar fi i-ar fi placut gandul ca asa ceva ar fi posibil. Cunoscandu-l bine, pentru ca era un tip destul de imaginativ, probabil ca si-a imaginat ca asa ceva ar fi fost posibil. Eu cred ca Ronnie ar fi fost de acord.", a adaugat artistul.

Intregul interviu poate fi ascultat mai jos.

Biletele pentru show-ul de la Bucuresti se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: 79 de lei Acces General si 109 lei Golden Circle - pana pe 15 septembrie

- PRESALE 1: 95 Lei Acces General, 119 Lei Golden Circle - pana pe 1 noiembrie;

- PRESALE 2: 100 Lei Acces General, 129 Lei Golden Circle - pana pe 17 decembrie

- LA INTRARE: 110 Lei Acces General, 140 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

Se pun in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle, in fata scenei. Capacitatea pentru acest eveniment va fi limitata la 1500 de persoane asa ca grabiti-va sa cumparati bilete!

  • Data: 13:18 - 17.08.2017