Obituary au lansat piesa 'Loathe'

Obituary au lansat piesa 'Loathe'


Legandara formatie de death metal Obituary a lansat o noua piesa, "Loathe". "Loathe" va fi inclusa pe albumul live "10,000 Ways To Die" ce va fi lansat pe data de 21 Octombrie via Relapse Records.

"Loathe" poate fi ascultata in linkul de mai jos:

Obituary revin in Europa cu turneul "Battle Of The Bays" alaturi de veteranii de la Exodus. Prong si King Parrot deschid concertele celor doua trupe legendare.

Turneul "Battle Of The Bays" va ajunge la Bucuresti pe data de 15 Noiembrie cu un show care va incinge atmosfera la Arenele Romane. Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

  • Data: 10:11 - 25.08.2016