Skeletonwitch au lansat piesa "When Paradise Fades"

Skeletonwitch au lansat piesa "When Paradise Fades"


Skeletonwitch se pregatesc pentru lansarea primului album dupa o pauza de 10 ani. "Devouring Radiant Light" va fi lansat pe 20 iulie via Prosthetic Records. 

"When Paradise Fades" este inclusa pe viitorul material si poate fi ascultata online. 

"Devouring Radiant Light" reprezinta primul album cu Adam Clemans la voce si totodata, primul fara tobosarul Dustin Boltjes, care a fost parte din Skeletonwitch  timp de 7 ani (2011-2018). 

Pe americani ii vom vedea live in curand la Metalhead Meeting! 

Abonamentele de doua zile se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Nu uitati de oferta Wolf Pack daca veniti in grup: la minim 5 abonamente cumparate aveti discount 20%!

Abonamentele de doua zile costa 229 de lei pana pe 5 iulie si 250 de lei la intrare. La editia din 2018 nu avem Golden Circle! S-au pus in vanzare si bilete de o zi la pretul de 129 lei pana pe 5 iulie. La intrare biletele de o zi vor costa 150 lei. 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Metalhead Meeting, our passion.. they wouldn't understand.

 

  • Data: 14:24 - 19.06.2018