Thy Veils celebreaza Galactic Tick Day

Thy Veils celebreaza Galactic Tick Day


Thy Veils, nume de rezonanta unica pe scena muzicala romaneasca, anunta cu mare bucurie alaturarea la un eveniment nou si inedit: Galactic Tick Day. In data de 29 septembrie 2016 se sarbatoreste miscarea de rotatie a Soarelui in jurul centrului galaxiei noastre, Calea Lactee. Este prima data in istorie cand o sarbatoare este creata pentru a ridica nivelul de constientizare cu privire la fascinantele miscari ce au loc neincetat in galaxia noastra.

Terra, deodata cu intreg Sistemul Solar, calatoreste in jurul Centrului Galactic al Caii Lactee intr-o perioada de 225 milioane ani pamantesti. Pentru oricine a privit macar o data cerul instelat si s-a minunat de maretia cosmosului in care traim, e un motiv de bucurie sa avem o zi special dedicata acestui eveniment astronomic. Sarbatoarea este initiata de oameni pasionati de stiinta si fascinati de misterele universului, cu dorinta de a trezi in constiinta publica sentimentul ca suntem toti o mare familie, o societate planetara.

Thy Veils participa cu entuziasm la aceasta noua sarbatoare si ofera gratuit, in zilele de 28 si 29 septembrie, intreaga discografie a trupei inregistrata in perioada 1998-2016 (disponibila online aici: http://thyveils.bandcamp.com).

Poze Poze pentru articole - the veils

Thy Veils este un proiect artistic fondat in 1995 de Daniel Dorobantu si dezvoltat de-a lungul timpului impreuna cu un grup larg de artisti talentati.

In vara anului 2016, Thy Veils au lansat single-ul “Sun Sun”, moment care anticipeaza o noua etapa in evolutia grupului din Timisoara. Directiile de expresie ale trupei graviteaza in jurul introspectiei, contemplatiei si starilor de bucurie lucida, ca parte din calatoria de cunoastere a Universului.

Creatiile artistice multimedia ce poarta semnatura lui Daniel Dorobantu intregesc atmosfera muzical-vizuala, imbogatind audienta cu stari de mirare si intuire a misterelor universului, facilitand calatoria imaginara in lumile noastre exterioare si interioare.

Galactic Tick:

www.galactictick.com

www.facebook.com/GalacticTick/

www.facebook.com/events/577912759042535/ – official Facebook event

 

Thy Veils:

www.thyveils.com

www.facebook.com/thyveils

www.youtube.com/thyveilsofficial

  • Data: 17:30 - 28.09.2016