Within the Nova a semnat cu Dark Alliance Records!

Within the Nova a semnat cu Dark Alliance Records!


Formatia timisoreana de metalcore Within the Nova a semnat un contract de distributie internationala cu Dark Alliance Records, o casa de discuri independenta din Romania/Germania.

:Poze Poze pentru articole -

"Dupa o lunga tacere despre subiectul lansarii EP-ului, ne bucuram sa va putem anunta ca aceasta va avea loc in toamna lui 2017 la o anvergura mult mai mare decat am fi putut spera in urma cu cateva luni. Datorita Dark Alliance Records, materialul nostru discografic va fi lansat in format fizic in magazine din Germania, Austria, Elvetia, Anglia, Scotia si Irlanda de Nord cu posibilitatea de a se comanda in intreaga lume, iar distributia digitala va fi de asemenea worldwide. Urmeaza sa fimam un nou videoclip, sa pregatim o serie de concerte, petreceri in toamna care sa insoteasca lansarea oficiala a EP-ului nostru 'Infinite Cycles', o parte din ele fiind in afara Romaniei. Vom reveni cu detalii de indata ce le vom cunoaste."  a declarat Alex Rizea, liderul trupei.

Poze Poze pentru articole -

Alessio Miconi, directorul Dark Alliance Records, a avut de spus urmatoarele: "Echipa Dark Alliance este mandra sa aiba alaturi o formatie cu un sunet atat de international si profesional precum al Within the Nova. Eu personal m-am indragostit de ei din momentul in care am ascultat piesa 'The Idealist' acum aproximativ o luna. Acela a fost momentul in care am stiut ca au un potential enorm si ca trebuie sa-i semnam. Planurile au fost puse deja in miscare, lucrurile se dezvolta tot mai mult iar in toamna va asigur ca acesti tineri muzicieni vor lasa un impact imens."

Within the Nova este o trupa metalcore din Timisoara infiintata in decembrie 2015 formata din Alex Rizea, Diana Pascutiu, Akos Mondovici, Zsolt Mondovici si Richard Ebner.

Trupa isi trage seva de inspiratie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultand un sound dinamic, expresiv caracterizat prin voci clean si scream, riffuri agresive de chitara, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare, si tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=IqYaVTRUAD0

 

Al doilea single al formatiei, ''Ground Zero'' poate fi ascultat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=HvpdahbHw0k

 

Videoclipul pentru "The Idealist" poate fi ascultat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=7BHNpAb2YUg

  • Data: 11:00 - 27.06.2017